четвртак, 8. новембар 2012.

Čestitke sa 3D slikama

Skoro sam u svojim papirima pronašla ove sličice sa medvedićima za koje sam potpuno zaboravila. Malo bolje sam ih pogledala i rešila da ih malo 'oživim'. Tipično dečije, šarene, vesele i tople. Biće ih još dosta, a ako su i vama zapale za oko i želeli biste i sami da napravite nešto slično, ovde ćete pronaći par korisnih informacija. Evo i čestitki, najpre eksplozija šarenila :)



Ugao slikanja je mogao biti drugačiji kako bi se bolje video taj 3D efekat, ali i ovako se nazire. Naravno - sledeći put drugačije. :)
 Druga čestitka  me podseća na dane kada sam sa sobom nosila svog plišanog medvedića i za mene je posebna. Moj medvedić nije bio ovakav, ali iz nekog razloga utisak je takav. 


Pozdrav do sledećeg posta!




среда, 7. новембар 2012.

U susret praznicima - Slatkiš na blogu 'Izazovi i slatkiši'!

Najpre da obradujem sve zainteresovane za krativno druženje na blogu 'izazovi i slatkiši' - blog je od danas zvanično 'otvoren', pa požurite na slatkiš! :)
Sve što treba da znate da biste mogli da učestvujete u dešavanjima na blogu, pronaćićete u postovima i tekstovima na bočnim stranama bloga.
A sada evo još jedne čestitke. Ovaj motiv sa medvedićem mi je lep sam po sebi, a utoliko je lepši jer me podseća da dolaze meni najdraži dani u godini - dani praznika! 
Ova sličica trebala je da ima izražen 3D efekat, ali su samolepljive flekice kojima sam je spajala izgleda bile previše tanke, pa na kraju to ne izgleda onako kako sam zamislila. Imam vremena za popravni, sa nekom drugom sličicom i malo debljim flekicama. 



Lep dan vam želim!

субота, 3. новембар 2012.

Volite li slatkiše?


Volite? Ko ne voli... A da li ste spremni na izazove?
Slatkiši i izazovi o kojima vam danas pišem ne izgledaju onako kako ste navikli! Reč je o novom blogu 'Izazovi i slatkiši', a koji je nastao zbog svih vas koji ste 'zavisni' od seckanja, motanja, lepljenja papirića, salveta, krpica... jednom rečju - blog za sve kreativce!
 Autori bloga smo  Vanja i ja, a ideja za blog nastala je u pokušaju da približimo kreativcima sa ovih prostora  naš hobi - pravljenje čestitki i scrapbook! Pa evo kako će to izgledati...


Izazovi
Jednom, do dva puta mesečno, naš mali, ali vredan tim će na blogu 'Izazovi i slatkiši' objaviti temu, a vaš zadatak će biti da na zadatu temu napravite nešto kreativno (to ne mora biti čestitka, već bilo šta što inače izrađujete, a pokazuje vašu kreativnost). Sliku onoga što ste napravili, postavljate na blog 'Izazovi i slatkiši' na način koji će biti detaljno objašnjen, i čekate kraj izazova! A onda sledi...
Slatkiš
Na kraju izazova izabraćemo tri rada koji će dobiti titulu 'najboljih', a jednom od njih pripašće i slatkiš! Slatkiš je nagradica pripremljena od strane našeg tima. Uglavnom će to biti nešto od materijala za scrapbook, pravljenje čestitki, ili nešto drugo u zavisnosti od inspiracije.
O pravilima učešća koja ćemo pojednostaviti koliko god možemo, detaljno ćemo vas informisati na novom blogu, uglavnom ono što će vam biti najpotrebnije za učešće i lov na slatkiš je vaša dobra volja!

Za kraj danasnjeg posta - da li ste nekada učestvovali u nekom izazovu, kako vam sama ideja zvuci i da li biste učestvovali u izazovima i slatkišima?