недеља, 11. децембар 2011.

Jednostavne novogodišnje čestitke

         Ko bi rekao... Imam dosta manje vremena za pravljenje čestitki nego što sam očekivala. :(  Zbog prirode (stalnog) posla kojim se bavim, decembar je uvek naporan i stresan, kao što polako postaje sve u životu... Kad se tome pridodaju redovne, kucne obaveze, vreme provedeno u putu od kuće do posla i natrag, ne ostaje nam baš mnogo vremena zar ne?
         Jedna naša blogerka :) ovih dana me je podstakla na razmišljanje... Šta je moj životni san..? Hvala Bogu, nisam puno razmišljala, snova bar imam... :) Ali kad sam malo porazmislila o njima shvatila sam da u stvari ne bih želela da se baš svi ostvare. Neki su zanimljivi baš zato što su snovi - verzija sveta po našem scenariju. U mom slučaju- neka tamo i ostanu, bar do otkrića neke nove, naseljene planete u svemiru, jer mi se čini da moj scenario ne bi bio prihvaćen od strane 'sponzora'.
         Sad, kada sam ih lepo razgraničila u svojoj glavi- ostaju mi tek  dva velika, životna sna, a jedan od njih je da osnujem svoju radionicu, u kojoj bih pravila čestitke i sve ostalo što mi je za sada hobi, a imam viziju da bi moglo da bude više od toga. Pa nije nemoguće, zar ne?
         U vezi sa svim što sam u ovom postu napisala (a možda i nije) evo konačno i čestitki :)  
Zbog nedostatka vremena, odlučila sam se za jednostavnu varijantu, bez zahtevnih detalja. Odlučila sam se za tamni, pregovani papir koji je sam po sebi elegantan, pa nije potrebno pretrpavati ga detaljima. U Beogradu ćete ga malo teže naći, ali nije nemoguće. Za početak, pokušajte u Kontalu. Ostatak materijala čine raznobojne trake, detalji sečeni sa ukrasnih papira, motivi  od bušača, i gliter-lepak. Što se tiče gliter-lepka, do sada sam ga izbegavala, jer sam više puta zabrljala stvar sa njim. Naravno, koristila sam one raznobojne koje možete veoma povoljno naći u svakoj kineskoj radnji. Pored toga što se veoma sporo suše, vodeni su pa se zbog toga razlivaju i krive papir. Skoro sam dobila malo drugačije pakovanje glitera, koji se prodaju pojedinačno, na prvi pogled se vidi da su kvalitetniji i ne prave probleme koje sam gore navela. Ne bih znala gde je ovaj kupljen, ali pretpostavljam da ga ima u radnjama hobi opreme o kojima sam pisala.
Toliko od mene, otkucala sam mnooogo više nego što mi je prvobitno bila namera, ono razmišljanje o životnom snu me je malo skrenulo sa puta. :) 
                                                     Evo ih i sličice! Budite mi dobro!









10 коментара:

  1. Hoces, hoces bices ti svoj na svome. Odlicno radis ovo, samo nastavi i da radis i da sanjas i mastas. Ja sam mastala i masta me je dovela uvek u svetu ispunjenja bas i danas zivim bas po tom principu. Vidis da i postar slusa.. nema kud.. hahha , sada cekam da vidim odelo slike...t.j. ram.. Kad ti mozes, ja nigde en zurim vise sad, ali bilo bi mi drago da je vidim obucemu, t.j sa ramom..pozdrav i hvala ti..

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti na recima podrske! Malo je falilo da preduhitrim tvoju zelju postom na drugom blogu! :) Eto je za par minuta!

    ОдговориИзбриши
  3. Jasna Jasni...Sve Jasne koje poznjem su kreatori i imaju velike, lijepe radoznale oči!

    ОдговориИзбриши
  4. Prekrasne so Jasna. Tako elegantne in lepo izdelane.
    December je mesec, ko vse dobi neko dodatno hitrost, ki ji skoraj ne moremo ubežati.
    Skozi leta sem spoznala, da ni nič hudega, če kaj zamudim. Tako mi lažje in praznike pričakam umirjeno. Lp

    ОдговориИзбриши
  5. Ove čestitke me ubacuju u Novogodišnju euforiju i želju da okitim ceo stan. Dakle bravo bravo bravo :) Jelkice mi se jako dopadaju kao i njihov dezen.

    ОдговориИзбриши
  6. Jako mi se sviđaju ta tvoja Božićna drvca. Imaju neki skandinavski štih ova u crveno-bijeloj varijanti, a taj mi je ove godine najdraži :)
    Potpuno te razumijem što se tiče snova, možda da za početak sjedimo u istoj radionici i djelimo stol, kasnije ćemo kupiti dva stola :)

    ОдговориИзбриши
  7. Kek's, imacu na umu ovo sto si napisala kada dodje vreme za novogodisnju zelju! :) Sa tobom bih veoma rado podelila radni sto. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Gorgeous cards Jasna!! Love them all! You do beautiful work. Thanks also for stopping by my blog.

    ОдговориИзбриши