понедељак, 22. октобар 2012.

Čestitke i link

Cestitka koju vam dans pokazujem nastala je prema trenutnoj inspiraciji, dok sam prebirala po papirima i računala 'čime raspolažem' :). Kako se bliže rođendani nekih dragih osoba, brzo će biti udomljena. 
Papir koji sam koristila dobijen je peglanjem salvete , a za vas koji ne biste da se zamajavate peglom, pek-papirom i folijama, evo linka na kom ćete naći baš, baš veliki izbor papira za štampanje. Tu, takođe imate i bordure, sličice, svašta. Dalje, mrežica sa čestitke je od onih koje se koriste u cvećarama, sličica-pečat, mada su u nekoj meri ovakve sličice dostupne i na internetu bez watermark-a. Evo je čestitka:


Druga čestitka napravljena je za izazov na Craft-alnici koji je bio pre nekog vremena, ali sam nažalost zakasnila sa prijavom. 


Izzov koji je trenutno aktuelan nosi temu 'strašno' u skladu sa predstojećom Noći veštica. Ako imate ideju kako da se kreativno izrazite na ovu temu - prijavite se!
Toliko od mene za danas, uživajte u divnom danu!




11 коментара:

  1. Ovo je stvarno zanimljivo i cestitke su ti prelepe,a mene zanima,gde nabavljas ove natpise,bas su dobri.

    ОдговориИзбриши
  2. Neke od natpisa koje sam koristila mi je slala prijateljica iz Slovenije, a neke sam štampala. Ako želiš mogu ti poslati nešto na mail.

    ОдговориИзбриши
  3. sjajne su! šteta što s okasnila, ova jesenja je baš lepa. :) gde si kupila ovaj bušač bordure? mnoog mi se dopada!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sličnih bušača je bilo pre dve godine u kreativnom hobiju, ali su meni tada izgledali skupo. Sada ih više nema, čak šta više nemaju ni deo one ponude za scrapbook, kazu 'ne ide'...

      Избриши
  4. Hvala vam što ste svratile i ostavile komentar! :)

    ОдговориИзбриши
  5. Kako zelo sta luštni. Všeč so mi barve na prvi. Voščilnica v jesenskih pa je tudi zelo lepa.
    Pozdravček iz Ljubljane

    ОдговориИзбриши