петак, 19. октобар 2012.

Jednostavne Novogodišnje čestitke 2

Pozdrav svima! U toku godine, ja primećujem dva godišnja doba - zimu, za koju počinjem da se pripremam već u septembru, i proleće, kom se obradujem čim vidim da se sneg topi. Leto i jesen mi uglavnom prođu neopaženo.
Mada je oktobar, ja sam već odavno počela sa osmišljavanjem i pravljenjem čestitki za Novu Godinu. Nikada nije rano! :)
Primetili ste da retko pišem postove, pa evo reč,dve i o tome. Poslednjih meseci se zaista dosta toga desilo, hvala Bogu pretežno su to lepe stvari, ali zahtevaju da se nešto u životu žrtvuje. U mom slučaju, to je internet :(. Naime, započela sam doškolovavanje, zatim, Bože zdravlja suprug i ja ćemo uskoro postati mama i tata :D, prpiremamo sajtove svako za svoj zanat :)... Te tri najkrupnije stavke za sobom povlače i brojne, manje obaveze, pa čini mi se ni sa tri para ruku ne bih mogla da postignem sve što mi je u planu.
Nego, da se vratimo na temu. Ovo je par više nego jednostavnih NG čestitki, za koje vam je pored papira i možda poneke trake ili sjaja, jedino potreban pečat sa NG motivom.





5 коментара:

  1. Vse 4 variante so zelo lepe! Všeč so mi tvoje snežinke in balončki :-))

    ОдговориИзбриши
  2. Toliko lepih razloga zasto te nema,cestitam sto ces uskoro postati mama,i cestitke su ti divne.Mogu ti reci da ja jos nisam pocela da radim za novu godinu,uvek mi se kasno pale motori:)))

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je najlepša stvar koju sam čula danas! Ako, internet je tu, neće pobeći, mi te čekamo, a čekamo i našu "blog bebu", i to sa nestrpljenjem, jer ti si prva koja je to objavila. Naravno, govorim o blogovima koje pratim.

    Želim vam sve najbolje i čekam lepe vesti!

    ОдговориИзбриши
  4. Stvarni elegantne i jedinstvene čestitke.
    Lepe vesti,nema šta.Uživajte u divnim obavezama:)

    ОдговориИзбриши
  5. Želim vam sve najbolje i čestitam na prinovi koju ćete dobiti!
    A čestitke su baš lijepe. Bolje da se naprave stvari kad se ima vremena za njih, nego da se u zadnji čas šizi i ludi. Sretno! :)

    ОдговориИзбриши