среда, 31. октобар 2012.

Ponešto novo...

Kratak post sa nekoliko informacija, pitanjem i dve čestitke.
Iskoristila sam deo ovog hladnog, ali barem sunčanog dana da malo prošetam i zavirim u koju knjižaru. Pominjala sam vam i ranije knjižaru 'Raško' u bivšoj ulici Narodnog fronta, a danas ću vam preporučiti da svratite tamo ako vam treba hamer papir za čestitke. Prijatno sam se iznenadila cenom papira koji mi je bio potreban - 50 din košta 1 komad (100x70cm) i to onaj koji je gladak sa obe strane, a koji je iz mog iskustva bolji za čestitke. Takođe sam tu videla i papire sa raznim reljefima, ali oni su doduše dosta skuplji (od 250 din pa nadalje).
A sada pitanje - zna li neko gde se u Beogradu ili negde drugde u Srbiji mogu kupiti bušači za papir?! Sve se svodi na list, cvet, i one minijaturne sa životinjicama. Ako neko zna radnju koja nudi veći izbor bušača, kao i boja za pečate, molim vas podelite informaciju.
Evo sada i čestitkica. Prva je napravljena za 68. izazov na CRAFT-alnici, čija je tema 'Rani Božić'.

68.Izazov na CRAFT-alnici 'Rani Božić'


Druga je u nežnijim bojama, sa devojčicom koja vam je svima dobro poznata.  

Toliko od mene za danas, puno vas pozdravljam!




12 коментара:

  1. Prelepe cestitke, Jasna! Ja sam busace nalazila u knjizarama, nazalost isto su uglavnom manji, onih pravih velikih ima u Modelini, videla sam na sajtu, pitam sse samo koja je cea...Ima takodje i u Kreativnom hobiju, oni sad imaju vise materijala za cestitke, kao i jako lepe setove silikonskih pecata, ne znam kakve su cene, ali znam da mozes da narucis.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kreativni hobi redovno posecujem, nazalost pribor za scrapbook im ne ide nesto narocito, pa i ne nabavljaju kao ranije, izbor busaca je jako skroman, isto vazi i za pecate. A sto se tice Modeline, ne znam sta bih ti rekla... :) Busac za borduru, ravnu, bez uglova dve, tri hiljade dinara... :(

      Избриши
  2. Lepi sta obe; predvsem prva se mi zelo dopade!!!
    Pozdravček :-))

    ОдговориИзбриши
  3. sad i ja htedoh da kažem za kreativni hobi - imaju čak i boje za pečate :) modalina ima sve, ali cena...mislim da je kreativni hobi jeftiniji u svakom slučaju! Takođe znam da Kreatinas iz subotice je imao nešto od bušača/pečata/boja za pečate, ali nisam skoro gledala kakva im je ponuda..
    a 50din za hamer...to je i više nego jeftino! ja isto više volim kad je glatko sa obe strane :) hvala na toj informaciji!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hamer u boji je takodje po istoj ceni-50 din, zaista se isplati, sumnjam da negde u gradu moze jeftinije da se nadje.

      Избриши
  4. Al` su divne.Svaka priča svoju priču, nosi svoju poruku.Divno:)

    ОдговориИзбриши
  5. Predivne su ti čestitke! Svaka je na svoj način dopadljiva.
    Uzgred, veoma mi se dopada i internet radnja koju si napravila. Mislim da je to odličan potez. Pre svega jer nudi mogućnost onima koji su se zasitili kupovine onih jezivih čestitki po knjižarama i poštama, da kupe nešto originalno i zaista lepo.

    ОдговориИзбриши
  6. Kako toplo in prijetno je videti prva voščilnica. Še malo in bomo obesili nogavičke :). Prava za izziv.
    Tudi druga prav nič ne zaostaja. Lp

    ОдговориИзбриши
  7. Silhouette Cameo? ili Portrait?
    http://www.difol.net/vesti/novi-model-silhouette-katera.html

    ОдговориИзбриши
  8. Lepo narejeno. Še posebaj mi je všeč barvna kombinacija.

    ОдговориИзбриши