субота, 3. новембар 2012.

Volite li slatkiše?


Volite? Ko ne voli... A da li ste spremni na izazove?
Slatkiši i izazovi o kojima vam danas pišem ne izgledaju onako kako ste navikli! Reč je o novom blogu 'Izazovi i slatkiši', a koji je nastao zbog svih vas koji ste 'zavisni' od seckanja, motanja, lepljenja papirića, salveta, krpica... jednom rečju - blog za sve kreativce!
 Autori bloga smo  Vanja i ja, a ideja za blog nastala je u pokušaju da približimo kreativcima sa ovih prostora  naš hobi - pravljenje čestitki i scrapbook! Pa evo kako će to izgledati...


Izazovi
Jednom, do dva puta mesečno, naš mali, ali vredan tim će na blogu 'Izazovi i slatkiši' objaviti temu, a vaš zadatak će biti da na zadatu temu napravite nešto kreativno (to ne mora biti čestitka, već bilo šta što inače izrađujete, a pokazuje vašu kreativnost). Sliku onoga što ste napravili, postavljate na blog 'Izazovi i slatkiši' na način koji će biti detaljno objašnjen, i čekate kraj izazova! A onda sledi...
Slatkiš
Na kraju izazova izabraćemo tri rada koji će dobiti titulu 'najboljih', a jednom od njih pripašće i slatkiš! Slatkiš je nagradica pripremljena od strane našeg tima. Uglavnom će to biti nešto od materijala za scrapbook, pravljenje čestitki, ili nešto drugo u zavisnosti od inspiracije.
O pravilima učešća koja ćemo pojednostaviti koliko god možemo, detaljno ćemo vas informisati na novom blogu, uglavnom ono što će vam biti najpotrebnije za učešće i lov na slatkiš je vaša dobra volja!

Za kraj danasnjeg posta - da li ste nekada učestvovali u nekom izazovu, kako vam sama ideja zvuci i da li biste učestvovali u izazovima i slatkišima?

4 коментара:

  1. Dobra ideja, Slovenke to rade odavno.Puno uspjeha na novom blogu!

    ОдговориИзбриши
  2. Super ideja Jasna :-))
    Jaz zelo rada sodelujem v izzivih (vesela sem ker lahko celo delam za izziv pri One Stop Craft Challenge) in tudi k vam bom prihajala, jeeee :-)) Komaj čakam, da začnete!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Po meni je ovo super ideja, jer postoje mnoge vrijedne blogerice koje će se svakako odazvati, a mi ćemo imati što pratiti i uživati u tome svemu. Koja je adresa novog bloga? Ili je blog još uvijek u izradi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kreće za dva dana, trenutno traju 'završni radovi'! :)
      Adresa je http://izazoviislatkisi.blogspot.com/ pa možeš da virneš. ;)

      Избриши