среда, 1. фебруар 2012.

Papirići osmeha vredni :)

Zamislite jedan naporan dan na poslu, sate provedene u gradskom prevozu, hladnoću koja vam se uvlači u kosti (pa i nije tako tesko zamisliti...) i muke oko vadjenja novih dokumenata jer su vas odzeparili u autobusu... Otprilike mi tako izgledaju ovi protekli dani. Kada ste hronično umorni i pod stresom, tesko je naći nešto što će vam skrenuti misli. Dok sam se u ponedeljak vraćala kući i razmišljala čime da se zaposlim kako bih zaokupirala svoje misli, na vratima su me dočekali - papirići osmeha vredni :) ! Stigli su iz Slovenije, od Janje (http://janja10.blogspot.com/). Pogađate - sve ostalo je otišlo u deseti plan i ostaće tamo još dugo, jer imam gomilu novih ideja! Janja, hvala!




I jedna divna, ručno rađena čestitka


Želim vam prijatan dan!

6 коментара:

  1. Kako je divno kada je neko tako dobre duse i ima osecanja i za druge. Kao da sam ja dobila poklon, tako sam se obradovala. A i razglednica sa pticicom je prekrasna..samo nisma ukapirala, jel si je ti napravila, ili Janja...
    pozdrav za obe i pusa i hvala na komentaru.

    ОдговориИзбриши
  2. Divno! Sada u nove "pobjede" :)... vidim da ima i jaja, što znači biće i lijepih uskršnjih čestitki... jedva čekam da ih vidim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sneg nas je zavejao, pa i da hocu (A NECU :) ), nemam sta drugo raditi nego seckati, meriti, lepiti, bojiti... :)

      Избриши
  3. Luštkana hišica in čestitko si čudovito sestavila skupaj!
    Pozdravček iz Slovenije :-))

    ОдговориИзбриши