понедељак, 21. новембар 2011.

Od srca vam preporučujem...

Ne mogu vam ni sa hiljadu reči opisati kako je lep osećaj kada otkrijem nekog, meni do tada nepoznatog, a ko ima isti hobi kao i ja! Uz to i veoma, veoma redak u našoj zemlji... Danas ću vam pisati o dve divne, kreativne žene koje se poput mene trude da ljudima približe scrapbooking, ali i zaboravljenu kulturu poklanjanja čestitki! Prva je gospođa Slavica iz Novog Sada, koja se pored izrade čestitki bavi i izradom scrapbook albuma, pozivnica, ramova za fotografije... Koristi zanimljive detalje i boje koje se meni dopadaju, mislim da ima za svačiji ukus po nešto! Budući da nema svoj blog, ostaviću vam link do njene internet prodavnice 'Caca'
Cacin dućan mali
  gde možete i sami videti sve što sam do sada nahvalila :),a ukoliko niste 'od sorte kreativnih', ali volite da poklonite lepu čestitku, ovde takođe možete i poručiti sve što vam se dopadne.
Druga (i ništa manje važna) osoba koju sam htela da vam predstavim je Ema iz Beograda, koja pogađate pravi - čestitke! :) Ema je veoma kreativna i super osoba koju sam upoznala sasvim slučajno. Živimo u istom gradu, imamo isti hobi i to je bilo dovoljno da mi Ema pošalje mail, što je veoma brzo preraslo u fantastično poznanstvo! Da slučajnos bude veća - živimo na svega 2km jedna od druge! :) Ema od skoro ima svoj blog MobyCat Craft na kom će biti odličnih kreacija, ja sam imala priliku da vidim njene radove, pa vam preporučujem da posetite njen blog!
MobyCat Craft
Želim vam lep početak nedelje! 

2 коментара:

  1. Jao Jasna sad si me postidela :)) Hvala puno na ovom postu možda ga nisam zaslužila pošto je moj blog više nego prazan i sad ću morati da opravdam ovaj post i da više "radim" :D I da ne budem lenja pa da me mrzi da slikam fotoparatom umesto mobilnim sa 2 piksela :P Hvala još jednom moja divna kreativna komšinice <3

    ОдговориИзбриши
  2. Znam taj osjećaj, tako je meni bilo kada sam otkrila tvoj blog :) Nismo tako blizu, no nismo baš ni daleko, jel tako! ;)
    Idem škicnuti što Ema i Slavica rade...

    Ugodan dan ti želim! :)

    ОдговориИзбриши